De Pentatlon

MM4 Events organiseert voor A21 een sportsweek die zijn weerga niet kent. Samen met ons vlieg je naar Thessaloniki in Griekenland waar jij 5 dagen verblijft.   

Hier ontmoeten wij A21 en volgen wij een programma 'IN HERE STEPS'. Een educatief en intensief programma over moderne slavernij en mensenhandel. 

Elke deelnemer zet zich in voor gerechtigheid en strijdt tegen mensenhandel, moderne slavernij. Dit doe jij door    € 2.021,- te werven en het volbrengen van de halve marathon van Thessaloniki. Deze halve marathon wordt gezien als één van de mooiste halve marathons ter wereld. 

Tijdens de kick-off, informatieavonden en via onze website vertellen wij uitgebreid over de Pentatlon. Ook ontvangt elke deelnemer onze ‘blue box’. In deze ‘blue box’ vind je onder andere een gaaf Pentatlon running-/trainingsshirt en promotiemateriaal. zie ook ons YouTube kanaal: MM4 Events!

Naast de kick-off nodigen wij je uit om deel te nemen aan twee runs in Nederland. Dit is overigens niet verplicht. Meer informatie hierover volgt.

Weekprogramma

Jij vliegt met ons naar Griekenland voor het programma 'In her steps' en loop je de mooiste halve marathon van Europa. Weekprogramma van de Pentatlon:

  • Donderdag: meet & greet met de mensen van A21,  6 KM training, introductie en filmavond
  • vrijdag: Trip naar Bulgarije, The Trip,  bezoeken Breakhouse en red light district
  • Zaterdag: Freedom center en voorbereiding op jouw halve marathon. 
  • Zondag: Ontspannen dag, Grieks feest en afscheid A21
  • Maandag: Na een goed ontbijt vertrekken we weer naar Nederland

De Pentatlon, bedraagt € 1.140,-. Voor dit bedrag bieden wij jou een complete reis (retourvlucht van en naar Thessaloniki, busvervoer, ontbijt, lunch en diner, 4 hotelovernachtingen, deelname aan de halve marathon van Thessaloniki, trip naar Bulgarije en een volledig educatief programma "in here steps". Dit alles onder begeleiding van betrokken professionals, zoals onze eigen 24/7 reisbegeleiding, medewerkers van A21 en een sportinstructeur waarbij je tijdens ( en voorgaand aan) de Pentatlon terecht kunt. Inclusief sportmassages. Gedurende de gehele sportsweek gaat er ook een filmcrew mee. Tijdens de terugkomdag gaan we kijken naar de aftermovie zodat we samen met onze partners en familie kunnen nagenieten van een onvergetelijke Pentatlon.

Het team van MM4 Events en A21 is er alles aangelegen om jou een onvergetelijke reis te bezorgen. Boek vandaag nog jouw Pentatlon voor € 1.140,- en ga met ons mee op een levens veranderende reis!